Mijn droomhuis

Heeft u wel eens nagedacht over de vraag: “Hoe ziet mijn droomhuis eruit?” Zo ja, hoe ziet dat er uit? Zo nee, begin er eens mee! U zal merken dat het heerlijk is om over te fantaseren. Waar u als eerste eens over na kunt denken, is de vraag waar uw droomhuis zou komen te staan. Precies, op uw droomlocatie!

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Droomlocatie

Waar is dat dan precies, die droomlocatie voor uw droomhuis? Is uw droomhuis een hutje op de hei en staat het dus midden in de natuur? Of houdt u van de levendigheid en drukte van de stad en is een appartement midden in het centrum of een huis in een woonwijk met een tuintje wel wat voor u? Iedereen heeft andere wensen, zo ook wat betreft de locatie van de ideale woning. Natuurlijk spelen er meer dingen mee dan enkel de locatie, zoals de afwerking van een woning en het interieur.

Droomafwerking

Als u eenmaal een idee heeft over de droomlocatie van uw droomhuis, dan is het tijd voor de volgende stap: u kunt gaan nadenken over de bijbehorende droomafwerking van uw woning. Het begrip ‘afwerking’ is een stuk breder dan u wellicht zou denken. Het gaat hierbij namelijk om zowel de afwerking van wanden, als de afwerking van vloeren en trappen. Maar dan bent u er nog niet. Wilt u gestucte muren of liever behang? Heeft u de voorkeur voor een ‘echte’ houten vloer, of een PVC vloer? Liever een PVC trapafwerking of een laktrapafwerking? Kortom, er zijn veel dingen waar u uit kunt kiezen en over na dient te denken voor de afwerking van uw droomwoning.

Droominterieur

Na bovenstaande zaken te hebben besproken mag een droominterieur natuurlijk niet ontbreken. Vaak is het interieur het eerste waar men aan denkt terwijl dat niet bepaald praktisch is. Dan heeft u straks wellicht een geweldige kast en een comfortabele bank, maar nog geen vloer. Tja, dat schiet natuurlijk niet op. Wij zouden u dus willen aanraden om bij het begin te beginnen en eerst eens na te denken over waar u zou willen wonen en hoe u uw woning af zou willen werken. Die mooie meubels en gezellige aankleding komen dan vanzelf wel. Alles op z’n tijd!

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo