Glasweefselbehang plakken

Onze vakmannen zijn ook in staat om glasweefselbehang te plakken in uw woning. Glasweefselbehang is ook wel bekend onder de naam ‘glasvezelbehang’ en is gemaakt van sterk materiaal. Een voordeel van dit behang is dat het over (kleine) beschadigingen heen geplakt kan worden. Daarnaast staat het behang erom bekend dat het brandvertragend werkt en dat het makkelijk aan te passen is aan uw stijl. Zo kunt u het glasweefselbehang schilderen in een door u gekozen kleur.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Tegenwoordig is het plakken van glasweefselbehang in particuliere woningen niet meer weg te denken. Dit heeft vooral te maken met de verschillende soorten glasweefselbehang en de designs waar men uit kan kiezen. Gezien het uiteenlopende structuuraanbod van glasweefselbehang, zit er voor iedereen wat bij naar wens.

Kosten plakken glasweefselbehang

Wilt u meer weten over de kosten die het laten aanbrengen van glasweefselbehang met zich meebrengt? Maak dan gebruik van onze prijsindicatietool! Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U dient enkele vragen te beantwoorden over uw woning, waarna wij u direct een prijsindicatie zullen toesturen per mail. Is dit wat voor u? Maak dan gebruik van onze eenvoudige prijsindicatietool.

 

Glasweefselbehang showroom

Speciaal voor u hebben wij een showroom voor ons glasweefselbehang. Op die manier heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten glasweefselbehang ook eens offline te bekijken. Samen met een van onze medewerkers kunt u rustig eens rondkijken in onze showroom, waarbij onze medewerker voor u klaar zal staan voor advies en antwoorden op uw vragen. Zo hopen wij de keuze voor uw droombehang gemakkelijker en leuk te maken! Indien u interesse heeft om eens langs te komen bij onze showroom, dan dient u wel van tevoren een afspraak te maken.

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw woning kunnen betekenen op het gebied van glasweefselbehang? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot muurafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons contacteren via ons online contactformulier, een mailtje of door te bellen naar +31 (0)570 57 36 64. Onze medewerkers zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Indien u ons contacteert via de mail, zullen wij altijd binnen 24 uur reageren.

Bekijk ook onze vorige blog: Renovlies behang (laten) aanbrengen.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo