Glasvezelbehang zonder structuur

Bent u fan van glasvezelbehang, maar houdt u niet zo van behang met structuur? Dan is glasvliesbehang echt wat voor u. Glasvliesbehang is namelijk glasvezelbehang zonder structuur. Dat betekent dus dat glasvliesbehang er anders uitziet, maar wel net zo veel voordelen heeft als glasvezelbehang! Op onze website leest u meer over de voordelen van glasvliesbehang.

9.3
391 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Behang verven

Een van de voordelen van glasvliesbehang, is het feit dat je het behang kan verven. Zo kunt u dus zelf bepalen hoe uw wanden eruit komen te zien. Overweegt u om uw wanden te laten verven, maar weet u niet goed welke kleur mooi zal staan bij de rest van uw interieur? Op onze website heeft u de mogelijkheid om eerst wat kleurinspiratie op te doen voordat u besluit om uw wanden te laten verven.

Showroom

Zaken zoals structuur en kleur kunnen natuurlijk worden afgebeeld, zoals u op onze website heeft gezien. Wij zijn ons er echter van bewust dat een plaatje of foto van deze zaken soms niet voldoende is om te kiezen wat u in uw woning wilt hebben. Het gaat immers om uw muren, en daar kijkt u heel de dag tegenaan. Het is dan ook prettig als u voor 100% tevreden bent met de wandafwerking waar u voor heeft gekozen, toch? Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u het glasvliesbehang, en de kleurmogelijkheden, eens in het echt wilt bekijken. Gelukkig is dat mogelijk!

In onze showroom kunt u het glasvliesbehang bekijken, en daarnaast heeft u de mogelijkheid om kleurinspiratie op te doen. Natuurlijk kunt u vragen stellen aan onze medewerkers en zullen wij u adviseren bij het maken van een passende keuze. Wilt u eens langskomen bij onze showroom? Maak dan eerst online een afspraak.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen over glasvliesbehang? Of is er iets anders op het gebied van wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar we zijn ook telefonisch of per mail te bereiken.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo