Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u fan van glasvezelbehang, maar houdt u niet zo van behang met structuur? Dan is glasvliesbehang echt wat voor u. Glasvliesbehang is namelijk glasvezelbehang zonder structuur. Dat betekent dus dat glasvliesbehang er anders uitziet, maar wel net zo veel voordelen heeft als glasvezelbehang! Op onze website leest u meer over de voordelen van glasvliesbehang.

Behang verven

Een van de voordelen van glasvliesbehang, is het feit dat je het behang kan verven. Zo kunt u dus zelf bepalen hoe uw wanden eruit komen te zien. Overweegt u om uw wanden te laten verven, maar weet u niet goed welke kleur mooi zal staan bij de rest van uw interieur? Op onze website heeft u de mogelijkheid om eerst wat kleurinspiratie op te doen voordat u besluit om uw wanden te laten verven.

Showroom

Zaken zoals structuur en kleur kunnen natuurlijk worden afgebeeld, zoals u op onze website heeft gezien. Wij zijn ons er echter van bewust dat een plaatje of foto van deze zaken soms niet voldoende is om te kiezen wat u in uw woning wilt hebben. Het gaat immers om uw muren, en daar kijkt u heel de dag tegenaan. Het is dan ook prettig als u voor 100% tevreden bent met de wandafwerking waar u voor heeft gekozen, toch? Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u het glasvliesbehang, en de kleurmogelijkheden, eens in het echt wilt bekijken. Gelukkig is dat mogelijk!

In onze showroom kunt u het glasvliesbehang bekijken, en daarnaast heeft u de mogelijkheid om kleurinspiratie op te doen. Natuurlijk kunt u vragen stellen aan onze medewerkers en zullen wij u adviseren bij het maken van een passende keuze. Wilt u eens langskomen bij onze showroom? Maak dan eerst online een afspraak.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen over glasvliesbehang? Of is er iets anders op het gebied van wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar we zijn ook telefonisch of per mail te bereiken.

Gepubliceerd op 10-05-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen