Glasvezelbehang of stucen

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u in uw woning wilt hebben? Hartstikke begrijpelijk. Er is immers zo veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor behang met een motief, zoals glasvezelbehang. Anderzijds heeft u de mogelijkheid om uw wanden egaal af te laten werken door middel van stucwerk of glasvliesbehang.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is te verkrijgen in verschillende dessins. Deze variëren van een fijne tot een grove structuur. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Er zitten veel voordelen aan uw keuze voor dit type behang. Zo werkt het behang scheuroverbruggend, is het erg sterk, en bovendien brandveilig. Ook is het behang allergievrij en bevat het geen schadelijke stoffen. Wel zo’n fijn idee, toch?

Om de kwaliteit van het glasvezelbehang te kunnen garanderen, maken onze vakmannen enkel gebruik van de hoogwaardige producten De combinatie van hoogwaardige producten en vakmanschap zal resulteren in een prachtig eindresultaat.

Stucen

Een andere mogelijkheid voor de afwerking van uw muren, is het laten aanbrengen van stucwerk. In tegenstelling tot glasvezelbehang zal het stucen van uw muren ervoor zorgen dat uw wanden er glad en egaal uit zullen zien. Indien u dit resultaat wilt bereiken, kunt u echter ook kiezen voor glasvliesbehang. Dit behang wordt gezien als hét alternatief voor stucwerk. Glasvliesbehang heeft dezelfde voordelen als glasvezelbehang, maar de looks van stucwerk.

Indien u een beter beeld wilt krijgen van de kosten die het laten afwerken van uw muren door onze professionals met zich meebrengt, kunt u op onze website vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. U kunt binnen enkele seconden een op maat gemaakte offerte in uw mailbox verwachten.

Kleurafwerking

Hierboven hebben we gesproken over glasvezelbehang, stucwerk en glasvliesbehang. Er is één ding dat deze wandafwerkingen met elkaar gemeen hebben, en dat is het feit dat ze overschilderd kunnen worden. Kunt u wel wat kleurinspiratie gebruiken? Klik dan hier.

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende wandafwerkingen, of advies willen voor uw eigen wanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo