Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u in uw woning wilt hebben? Hartstikke begrijpelijk. Er is immers zo veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor behang met een motief, zoals glasvezelbehang. Anderzijds heeft u de mogelijkheid om uw wanden egaal af te laten werken door middel van stucwerk of glasvliesbehang.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is te verkrijgen in verschillende dessins. Deze variëren van een fijne tot een grove structuur. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Er zitten veel voordelen aan uw keuze voor dit type behang. Zo werkt het behang scheuroverbruggend, is het erg sterk, en bovendien brandveilig. Ook is het behang allergievrij en bevat het geen schadelijke stoffen. Wel zo’n fijn idee, toch?

Om de kwaliteit van het glasvezelbehang te kunnen garanderen, maken onze vakmannen enkel gebruik van de hoogwaardige producten De combinatie van hoogwaardige producten en vakmanschap zal resulteren in een prachtig eindresultaat.

Stucen

Een andere mogelijkheid voor de afwerking van uw muren, is het laten aanbrengen van stucwerk. In tegenstelling tot glasvezelbehang zal het stucen van uw muren ervoor zorgen dat uw wanden er glad en egaal uit zullen zien. Indien u dit resultaat wilt bereiken, kunt u echter ook kiezen voor glasvliesbehang. Dit behang wordt gezien als hét alternatief voor stucwerk. Glasvliesbehang heeft dezelfde voordelen als glasvezelbehang, maar de looks van stucwerk.

Indien u een beter beeld wilt krijgen van de kosten die het laten afwerken van uw muren door onze professionals met zich meebrengt, kunt u op onze website vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. U kunt binnen enkele seconden een op maat gemaakte offerte in uw mailbox verwachten.

Kleurafwerking

Hierboven hebben we gesproken over glasvezelbehang, stucwerk en glasvliesbehang. Er is één ding dat deze wandafwerkingen met elkaar gemeen hebben, en dat is het feit dat ze overschilderd kunnen worden. Kunt u wel wat kleurinspiratie gebruiken? Klik dan hier.

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende wandafwerkingen, of advies willen voor uw eigen wanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gepubliceerd op 04-09-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen