Glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehang is gewoven behang dat ervoor zorgt dat uw muren er strak uitzien. De populariteit van glasvezelbehang groeit omdat het stukken voordeliger is dan stucen, terwijl het resultaat vrijwel gelijk is. Toch zijn er zijn meer voordelen die het benoemen waard zijn. Glasvezelbehang kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, maakt oneffenheden onzichtbaar, is erg sterk en gemaakt van waterafstotend materiaal.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasvezelbehang is verkrijgbaar met of zonder structuur en in verschillende patronen. Nadat het behang is aangebracht, is het mogelijk om het in de gewenste kleur te verven. U hebt dus de mogelijkheid om zowel de structuur als de kleur van uw glasvezelbehang te bepalen, waardoor zelfs uw muren zullen voldoen aan uw persoonlijke smaak!

Zelf Glasvezelbehang aanbrengen

Het is mogelijk om glasvezelbehang zelf aan te brengen. Op verschillende “do-it-yourself” websites zult u dan ook zeker stappenplannen tegenkomen over hoe dat u dit het best kunt aanpakken. Echter is, in tegenstelling tot wat wordt beweerd, het aanbrengen van glasvezelbehang geen gemakkelijke klus. Zeker als u hier niet de nodige ervaring mee heeft. Dit komt omdat het materiaal waarvan glasvezelbehang is gemaakt, wat dikker is dan ‘normaal’ papieren behang. Dit maakt het ook zwaarder.

Glasvezelbehang laten aanbrengen

Wij raden altijd aan om het aanbrengen van glasvezelbehang over te laten aan een ervaren glasvezelbehanger. Dit zal namelijk altijd ten goede komen van het resultaat, en je bent verzekerd van kwaliteit. Want bij Uwglasvezelbehanger zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Onze vakmannen zijn expert op het gebied van glasvezelbehang, en helpen u dan ook graag bij het aanbrengen van glasvezelbehang. Wanneer u ervoor kiest om het glasvezelbehang aan te laten brengen door onze vakmensen, zullen zij ervoor zorgen dat er kwaliteit wordt geleverd waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Die kwaliteit kunnen wij waarborgen door onze manier van werken. Het resultaat: wandafwerking waarbij naden nauwelijks zichtbaar zijn.

Bent u enthousiast over het laten aanbrengen van glasvezelbehang in uw woning? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook onze vorige blog: glasweefselbehang plakken

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo