Behang zonder motief

Bent u op zoek naar geschikt behang voor uw wanden en houdt u niet van behang met een motiefje? Dan is glasvliesbehang, vergelijkbaar met renovlies behang, wat voor u! Dit is behang zonder motief, waardoor uw wanden zeer egaal en strak zullen ogen. Een muur behangen met glasvliesbehang zal dan ook niet te onderscheiden zijn van een gestucte muur. Naast de gladde uitstraling van glasvliesbehang, zitten er meer voordelen aan dit type wandafwerking.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen glasvliesbehang

Glasvliesbehang wordt niet voor niets ook wel renovlies behang genoemd. ‘Reno’, in het woord renovlies, is een afkorting van renovatie. Het behang kan namelijk gebruikt worden om kleine scheurtjes en barsten in uw muur te overbruggen en werkt dus renoverend. Een ander voordeel aan glasvliesbehang is het sterke en flexibele karakter van dit type wandafwerking. Dit zorgt ervoor dat het behang lang mooi zal blijven. Tot slot is glasvliesbehang allergievrij en brandvertragend. Kortom, alleen maar voordelen!

Gekleurd behang

Houdt u niet van behang met een motief, maar wel van behang met een kleurtje? Dan hebben we goed nieuws voor u. Glasvliesbehang is namelijk uitermate geschikt om te schilderen. Nadat het behang is aangebracht kunt u het behang laten verven in een kleur naar keuze. Ook voor het schilderen van uw glasvliesbehang staan onze vakmannen voor u klaar. Zij werken met de topproducten van Sigma Coatings en SPS, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw muren jaren later nog steeds een prachtige kleur hebben. Twijfelt u nog over de kleur? Wij geven u graag kleurinspiratie voor de verschillende ruimtes in uw woning.

Indien u meer wilt weten over de kosten van glasvezelbehang, zouden we u graag willen wijzen op onze prijsindicatietool. Na het beantwoorden van enkele vragen ontvangt u binnen enkele seconden een op maat gemaakte offerte in uw mailbox. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent!

Heeft u vragen over glasvliesbehang? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier, maar ook telefonisch of per mail.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo