Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar geschikt behang voor uw wanden en houdt u niet van behang met een motiefje? Dan is glasvliesbehang, vergelijkbaar met renovlies behang, wat voor u! Dit is behang zonder motief, waardoor uw wanden zeer egaal en strak zullen ogen. Een muur behangen met glasvliesbehang zal dan ook niet te onderscheiden zijn van een gestucte muur. Naast de gladde uitstraling van glasvliesbehang, zitten er meer voordelen aan dit type wandafwerking.

Voordelen glasvliesbehang

Glasvliesbehang wordt niet voor niets ook wel renovlies behang genoemd. ‘Reno’, in het woord renovlies, is een afkorting van renovatie. Het behang kan namelijk gebruikt worden om kleine scheurtjes en barsten in uw muur te overbruggen en werkt dus renoverend. Een ander voordeel aan glasvliesbehang is het sterke en flexibele karakter van dit type wandafwerking. Dit zorgt ervoor dat het behang lang mooi zal blijven. Tot slot is glasvliesbehang allergievrij en brandvertragend. Kortom, alleen maar voordelen!

Gekleurd behang

Houdt u niet van behang met een motief, maar wel van behang met een kleurtje? Dan hebben we goed nieuws voor u. Glasvliesbehang is namelijk uitermate geschikt om te schilderen. Nadat het behang is aangebracht kunt u het behang laten verven in een kleur naar keuze. Ook voor het schilderen van uw glasvliesbehang staan onze vakmannen voor u klaar. Zij werken met de topproducten van Sigma Coatings en SPS, waardoor wij u kunnen garanderen dat uw muren jaren later nog steeds een prachtige kleur hebben. Twijfelt u nog over de kleur? Wij geven u graag kleurinspiratie voor de verschillende ruimtes in uw woning.

Indien u meer wilt weten over de kosten van glasvezelbehang, zouden we u graag willen wijzen op onze prijsindicatietool. Na het beantwoorden van enkele vragen ontvangt u binnen enkele seconden een op maat gemaakte offerte in uw mailbox. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent!

Heeft u vragen over glasvliesbehang? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier, maar ook telefonisch of per mail.

Gepubliceerd op 02-07-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen