Behang met motief

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende soorten en motieven. Houdt u van een wat rustiger motief, of heeft u liever iets wat opvalt? Het behang is wit van zichzelf, maar leent zich er uitstekend voor om overschilderd te worden. Wij werken met de muurverf van Sigma Coatings en SPS. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, waardoor niks een stralend resultaat meer in de weg zal staan. Ook nadat het behang is geverfd, zal het motief van het behang duidelijk zichtbaar blijven.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Alternatief

Maar wat is het alternatief voor behang met motief? Een van de alternatieven is glasvliesbehang. Zoals u misschien al weet, is dit de egale tegenhanger van glasvezelbehang. Glasvliesbehang is een egaal behang, en is dan ook enkel te verkrijgen zonder motief. Glasvliesbehang kan, net als glasvezelbehang, gewoon worden geverfd. Op onze website heeft u de mogelijkheid om kleurinspiratie op te doen voor de verschillende ruimtes in uw woning.

Een ander alternatief voor glasvezelbehang, is het laten stucen van uw muur. Het resultaat van een gestucte muur is vrijwel niet te onderscheiden van een muur die is afgewerkt met glasvliesbehang. Net als bij dit behang, zorgt ook stucwerk voor een gladde en egale look voor uw muur. Voor het laten stucen van uw wanden kunt u terecht bij onze partners van Uwstukadoors.nl.

Behang showroom

Als u nog erg aan het twijfelen bent over welk type behang u zou willen, zal een bezoekje aan onze showroom u goed doen. In onze showroom kunt u de verschillende soorten behang namelijk in het echt bekijken en ze met elkaar vergelijken. Bovendien zal een van onze medewerkers met u meekijken en u waar nodig adviseren. U heeft tijdens uw bezoek natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij helpen u graag bij het vinden van het behang dat het beste bij u en uw woning past. Klik hier om gelijk een afspraak te maken.

Wilt u meer weten over de kosten van het behang? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website. U kunt de offerte binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten. Indien u vragen heeft over behang met motief, of over de alternatieven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo