Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende soorten en motieven. Houdt u van een wat rustiger motief, of heeft u liever iets wat opvalt? Het behang is wit van zichzelf, maar leent zich er uitstekend voor om overschilderd te worden. Wij werken met de muurverf van Sigma Coatings en SPS. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, waardoor niks een stralend resultaat meer in de weg zal staan. Ook nadat het behang is geverfd, zal het motief van het behang duidelijk zichtbaar blijven.

Alternatief

Maar wat is het alternatief voor behang met motief? Een van de alternatieven is glasvliesbehang. Zoals u misschien al weet, is dit de egale tegenhanger van glasvezelbehang. Glasvliesbehang is een egaal behang, en is dan ook enkel te verkrijgen zonder motief. Glasvliesbehang kan, net als glasvezelbehang, gewoon worden geverfd. Op onze website heeft u de mogelijkheid om kleurinspiratie op te doen voor de verschillende ruimtes in uw woning.

Een ander alternatief voor glasvezelbehang, is het laten stucen van uw muur. Het resultaat van een gestucte muur is vrijwel niet te onderscheiden van een muur die is afgewerkt met glasvliesbehang. Net als bij dit behang, zorgt ook stucwerk voor een gladde en egale look voor uw muur. Voor het laten stucen van uw wanden kunt u terecht bij onze partners van Uwstukadoors.nl.

Behang showroom

Als u nog erg aan het twijfelen bent over welk type behang u zou willen, zal een bezoekje aan onze showroom u goed doen. In onze showroom kunt u de verschillende soorten behang namelijk in het echt bekijken en ze met elkaar vergelijken. Bovendien zal een van onze medewerkers met u meekijken en u waar nodig adviseren. U heeft tijdens uw bezoek natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij helpen u graag bij het vinden van het behang dat het beste bij u en uw woning past. Klik hier om gelijk een afspraak te maken.

Wilt u meer weten over de kosten van het behang? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website. U kunt de offerte binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten. Indien u vragen heeft over behang met motief, of over de alternatieven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.

Gepubliceerd op 11-06-2019

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen