Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Stucen is het aanbrengen van een gips of kalklaag op uw muren en/of plafonds. Deze techniek zorgt ervoor dat uw huis er mooi en strak uitziet. Het stucen van muren en plafonds is tegenwoordig dan ook niet meer weg te denken uit een modern interieur. Aangezien stucen resulteert in een gladde ondergrond, is dit de ideale basis als u bijvoorbeeld van plan bent om uw muren te behangen of verven. Maar ook binnen stucwerk zijn er variaties mogelijk. Naast een glad stucwerk is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor stucwerk met wat structuur.

Zonder hier verder over na te denken kiest men er vaak voor om muren te laten stucen, om op deze manier hun muren en/of plafonds die strakke look te geven. Er zijn echter ook alternatieven voor stucen, die óók een prachtig effect geven maar een stuk minder prijzig zijn.

Renovlies als alternatief voor stucen

Renovlies, ook wel glasvlies of scanbehang genoemd, is tegenwoordig wat populairder. Dit komt omdat het resultaat lijkt op glad stucwerk. Renovlies is daarentegen een stuk goedkoper. Ook is het snel aan te brengen en werkt het oneffenheden weg. Wel dient u er rekening mee te houden dat de ondergrond geëgaliseerd dient te worden wanneer deze te veel ongelijkheden bevat. Vervolgens kan het renovlies dan aangebracht worden. Lees meer over renovlies behang.

Glasvezelbehang als alternatief voor stucen

Glasvezelbehang, ook wel glasweefselbehang genoemd, is ook een optie om de kosten te drukken. Het feit dat glasvezelbehang tegenwoordig populairder is, heeft verschillende redenen. Ten eerste is het erg sterk materiaal, wat veroorzaakt zou kunnen worden doordat het gewoven is. Er is zelfs keuze mogelijk in de manier waarop het glasvezelbehang is gewoven. Denk hierbij aan ruitjes, streepjes of visgraat. Daarnaast is het materiaal erg makkelijk te reinigen. Dat is wel zo handig! Tot slot kunt u het glasvezelbehang verven naar uw eigen smaak. Kortom, glasvezelbehang ziet er hip uit en je kunt het vormen naar je eigen wens. Lees meer over glasvezelbehang.

Benieuwd naar deze alternatieven voor Stucen? Dan bent u bij Uwglasvezelbehanger aan het juiste adres! Neem gerust contact op met onze specialist of vraag een prijsindicatie aan.

Gepubliceerd op 18-10-2018

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen