Het afwerken van groene dakplaten

Het afwerken van groene dakplaten, zoals je die tegenkomt op zolder, vergt meer handelingen dan het afwerken van de andere muren in uw huis. Dat betekent dat het een iets grotere uitdaging is. Maar laten we daar nou net van houden!

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Werkwijze met groene dakplaten

Onze aanpak is afhankelijk van het type dakplaat en kan dus per project licht afwijken. Groene dakplaten vergen extra stappen in de voorbereiding en laten zich niet zomaar afwerken. We beginnen met het prepareren van de dakplaten. Dit doen we door de platen te behandelen met reinigingsmiddelen. Hierdoor hecht de bedekking beter. In sommige gevallen plaatsen we een dunne gipsplaat voor de dakplaat. We passen onze werkwijze aan op uw situatie, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Bij groene dakplaten kunnen de schroefgaten dicht worden gemaakt. Vervolgens zullen we de dakplaten primeren, kitten en sausen. Natuurlijk kunt u hierbij aangeven in welke kleur u de dakplaten wil hebben. Op die manier creëren we samen met u de perfecte ambiance voor uw zolder. Of deze nou wordt gebruikt als slaapkamer, studeerplek of opslagruimte.

Ontvang een prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten voor de afwerking van groene dakplaten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze prijsindicatietool. U krijgt de offerte vervolgens binnen enkele minuten toegestuurd. Zo weet u dus vrijwel meteen waar u aan toe bent, en of dit binnen uw budget valt.

Bent u geïnteresseerd in het laten afwerken van uw groene dakplaten, maar zou u de resultaten hiervan eerst eens in het echt willen bekijken? Maak dan een afspraak om langs te komen bij onze showroom. Hier heeft u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen, en daarnaast kunnen wij alle mogelijkheden met u bespreken voor de afwerking van uw woning.

Bekijk ook onze vorige blog: Alternatief stucen. 

Checklist & 7 tips - Uwglasvezelbehanger

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo