Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het afwerken van groene dakplaten, zoals je die tegenkomt op zolder, vergt meer handelingen dan het afwerken van de andere muren in uw huis. Dat betekent dat het een iets grotere uitdaging is. Maar laten we daar nou net van houden!

Werkwijze met groene dakplaten

Onze aanpak is afhankelijk van het type dakplaat en kan dus per project licht afwijken. Groene dakplaten vergen extra stappen in de voorbereiding en laten zich niet zomaar afwerken. We beginnen met het prepareren van de dakplaten. Dit doen we door de platen te behandelen met reinigingsmiddelen. Hierdoor hecht de bedekking beter. In sommige gevallen plaatsen we een dunne gipsplaat voor de dakplaat. We passen onze werkwijze aan op uw situatie, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Bij groene dakplaten kunnen de schroefgaten dicht worden gemaakt. Vervolgens zullen we de dakplaten primeren, kitten en sausen. Natuurlijk kunt u hierbij aangeven in welke kleur u de dakplaten wil hebben. Op die manier creëren we samen met u de perfecte ambiance voor uw zolder. Of deze nou wordt gebruikt als slaapkamer, studeerplek of opslagruimte.

Ontvang een prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten voor de afwerking van groene dakplaten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze prijsindicatietool. U krijgt de offerte vervolgens binnen enkele minuten toegestuurd. Zo weet u dus vrijwel meteen waar u aan toe bent, en of dit binnen uw budget valt.

Bent u geïnteresseerd in het laten afwerken van uw groene dakplaten, maar zou u de resultaten hiervan eerst eens in het echt willen bekijken? Maak dan een afspraak om langs te komen bij onze showroom. Hier heeft u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen, en daarnaast kunnen wij alle mogelijkheden met u bespreken voor de afwerking van uw woning.

Gepubliceerd op 03-05-2018

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 42 beoordelingen