Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht zonder behangklare wanden? Of bent u voor uw huidige woning op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen om uw wanden behangklaar te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen staan voor kwaliteit en hebben al veel ervaring met wandafwerking. Bovendien werken zij alleen met de beste producten van Sigma Coatings en SPSS. Om u te verzekeren dat wij kwaliteit zullen leveren, ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze wandafwerkingen. Dat is wel zo’n fijn gevoel, toch?

De term ‘behangklare wanden’ spreekt eigenlijk al voor zich. Het gaat hierbij om wanden die zodanig zijn afgewerkt dat het behang meteen kan worden aangebracht. Wat men hierbij in acht dient te nemen, is het feit dat de wanden gladder en strakker afgewerkt dienen te worden indien het gaat om dun en glad behang. Wanneer het behang dikker is, hoeft de ondergrond ook minder glad afgewerkt te worden.

Verschillende afwerkingen

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk nadat uw wanden behangklaar zijn gemaakt door onze vakmannen. Als u van tevoren hebt doorgegeven welk type behang u wilt, zal de afwerking van uw wanden daarop zijn afgestemd. Een wat dikker behang, is het renovliesbehang. Dit behang zorgt ervoor dat uw wanden glad en strak ogen, ook als de ondergrond bijvoorbeeld nog scheurtjes of gaten bevat.

Naast renovliesbehang kunt u ook kiezen voor glasvezelbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang of scanbehang. Op onze website kunt u meer lezen over de verschillende typen behang. Bent u er al uit wat u wilt voor uw woning?

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. Dit kan geheel vrijblijvend via onze website. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning, zullen de kosten worden berekend door middel van onze prijsindicatietool. Deze prijsindicatie kunt u vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten.

Heeft u nog vragen over het behangklaar laten maken van uw wanden? Of is er iets anders op het gebied van wandafwerking waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 25-01-2019

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.