Glasvezelbehanger

Heeft u een Glasvezelbehanger nodig? Uwglasvezelbehanger.nl is u graag van dienst. Wij behangen uw wanden binnen 2-5 dagen en sauzen deze indien u dit wenst.

Bij Uwglasvezelbehanger.nl:

 • Zijn prijzen inclusief voorrijkosten in Nederland
 • Kunt u uw wanden ook laten sauzen
 • Werken we met A-kwaliteit glasvezelbehang
 • Vraagt u online een prijsindicatie aanvragen aan.

Scroll verder voor meer informatie over glasvezelbehanger.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De glasvezels waaruit het behang bestaat vormen samen een sterke laag die de muur niet alleen maar glad maken, maar ook verstevigen. De muur is dan extra beschermd tegen scheuren en andere beschadigingen. Met Uwglasvezelbehanger.nl kiest u voor een behanger van kwaliteit die uw wand egaal en zonder luchtbellen achterlaat. Lees verder over glasvezelbehang of neem direct contact op met onze behangers voor een strakke wandafwerking.

Waarom glasvezelbehang?

Met glasvezelbehang heeft u een sterke, glad afgewerkte wand die gestuct lijkt. Het voordeel is dat u voor glasvezelbehang minder geld kwijt bent en ook gaat het behangen sneller dan het aanbrengen van een stuclaag. Heeft u al een gestucte muur? Ook dan kunt u een glasvezelbehanger inschakelen om een laag glasvezelbehang aan te brengen. Een stuclaag bevat vocht, waardoor er snel scheuren kunnen ontstaan bij het uitzetten of krimpen van de wand. De stevige vezels in glasvezelbehang voorkomen deze beschadigingen en maken de muur bovendien beter bestand tegen brand en slijtage. Glasvezelbehang is daarnaast eenvoudig over te schilderen in een gewenste kleur.

Soorten glasvezelbehang

Glasvezelbehang wordt als verzamelnaam gebruikt voor verschillende soorten behang die kunnen verschillen in de samenstelling en afwerking van de vezels. Daarnaast is glasvezelbehang verkrijgbaar in verschillende diktes, die allemaal bijdragen aan het verstevigen van uw wanden. Het is wel aan te raden om voor een behanger te kiezen die gebruikmaakt van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen die kwaliteit door enkel 170 en 180 grams glasvezelbehang aan te bieden.

Het behang waar wij als glasvezelbehanger gebruik van maken, heeft een relatief hoog gewicht van 170 en 185 gram. Dat maakt het behang extra sterk en ook zal het langer meegaan. Het hoogwaardige behang is van te voren getest door vakschilders om te garanderen dat de muur er ook met een kleurtje strak afgewerkt uit blijft zien. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat alle naden professioneel worden weggewerkt zodat een egaal resultaat ontstaat.

Door te kiezen voor Uwglasvezelbehanger.nl weet u zeker dat u hoogwaardig 170 en 185 grams glasvezelbehang op uw muren krijgt. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er precies zijn voor de wanden van uw woning? U kunt altijd een prijsindicatie aanvragen of contact opnemen. Onze deskundige behangers beantwoorden graag uw vragen.

Algemene informatie

Een glasvezelbehanger kan zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen zorgen voor een strakke afwerking van uw muren met glasvezelbehang. Onze ervaren behangers hebben jarenlange ervaring en kunnen u allerlei tips geven over de keuze voor het juiste glasvezelbehang.

Prijsindicatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor glasvezelbehang in uw woning en welke kosten daarbij horen? Maak dan gebruik van onze handige prijsindicatie tool. Met deze tool vraagt u eenvoudig een offerte op maat aan, welke u binnen 24 uur ontvangt. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen van een glasvezelbehanger.

Showroom

Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van glasvezelbehang, dat het goed voor te stellen is als u behoefte heeft aan advies. Daarom kunt u kosteloos een afspraak maken om langs te komen in onze showroom, waar onze deskundige productadviseurs u helpen de juiste keuze te maken. Bovendien kunt u zo een kijkje nemen in het werk van onze behangers in Deventer. In het weekend langskomen is ook mogelijk, onze showroom is elke tweede zaterdag van de maand geopend.

Neem contact op!

Heeft u de keuze gemaakt voor glasvezelbehang? Uwglasvezelbehanger.nl is specialist in wandafwerking en dus kunt u bij ons rekenen op glasvezelbehang een een afwerking van de juiste kwaliteit. Neem contact op om te weten hoe onze behangers u van dienst kunnen zijn!

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo