Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Zoekt u de perfecte manier om uw wanden een strakke afwerking te geven? Dan komt u waarschijnlijk snel uit bij glasvezelbehang. Als professionele glasvezelbehanger weten wij met dit behang uw muren er als nieuw uit te laten zien. U hoeft niet in de weer met gipspoeder en bereikt met een simpele laag glasvezelbehang toch dezelfde strakke uitstraling als met strak stucwerk. 

De glasvezels waaruit het behang bestaat vormen samen een sterke laag die de muur niet alleen maar glad maken, maar ook verstevigen. De muur is dan extra beschermd tegen scheuren en andere beschadigingen. Met Uwglasvezelbehanger.nl kiest u voor een behanger van kwaliteit die uw wand egaal en zonder luchtbellen achterlaat. Lees verder over glasvezelbehang of neem direct contact op met onze behangers voor een strakke wandafwerking.

Waarom glasvezelbehang?

Met glasvezelbehang heeft u een sterke, glad afgewerkte wand die gestuct lijkt. Het voordeel is dat u voor glasvezelbehang minder geld kwijt bent en ook gaat het behangen sneller dan het aanbrengen van een stuclaag. Heeft u al een gestucte muur? Ook dan kunt u een glasvezelbehanger inschakelen om een laag glasvezelbehang aan te brengen. Een stuclaag bevat vocht, waardoor er snel scheuren kunnen ontstaan bij het uitzetten of krimpen van de wand. De stevige vezels in glasvezelbehang voorkomen deze beschadigingen en maken de muur bovendien beter bestand tegen brand en slijtage. Glasvezelbehang is daarnaast eenvoudig over te schilderen in een gewenste kleur.

Soorten glasvezelbehang

Glasvezelbehang wordt als verzamelnaam gebruikt voor verschillende soorten behang die kunnen verschillen in de samenstelling en afwerking van de vezels. Daarnaast is glasvezelbehang verkrijgbaar in verschillende diktes, die allemaal bijdragen aan het verstevigen van uw wanden. Het is wel aan te raden om voor een behanger te kiezen die gebruikmaakt van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen die kwaliteit door enkel 170 en 180 grams glasvezelbehang aan te bieden.

Hoogwaardig 170 & 185 grams behang 

Het behang waar wij als glasvezelbehanger gebruik van maken, heeft een relatief hoog gewicht van 170 en 185 gram. Dat maakt het behang extra sterk en ook zal het langer meegaan. Het hoogwaardige behang is van te voren getest door vakschilders om te garanderen dat de muur er ook met een kleurtje strak afgewerkt uit blijft zien. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat alle naden professioneel worden weggewerkt zodat een egaal resultaat ontstaat.

170 & 185 grams glasvezelbehang

Door te kiezen voor Uwglasvezelbehanger.nl weet u zeker dat u hoogwaardig 170 en 185 grams glasvezelbehang op uw muren krijgt. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er precies zijn voor de wanden van uw woning? U kunt altijd een prijsindicatie aanvragen of contact opnemen. Onze deskundige behangers beantwoorden graag uw vragen.

Algemene informatie

Een glasvezelbehanger kan zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen zorgen voor een strakke afwerking van uw muren met glasvezelbehang. Onze ervaren behangers hebben jarenlange ervaring en kunnen u allerlei tips geven over de keuze voor het juiste glasvezelbehang.

Prijsindicatie 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor glasvezelbehang in uw woning en welke kosten daarbij horen? Maak dan gebruik van onze handige prijsindicatie tool. Met deze tool vraagt u eenvoudig een offerte op maat aan, welke u binnen 24 uur ontvangt. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen van een glasvezelbehanger.

Showroom

Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van glasvezelbehang, dat het goed voor te stellen is als u behoefte heeft aan advies. Daarom kunt u kosteloos een afspraak maken om langs te komen in onze showroom, waar onze deskundige productadviseurs u helpen de juiste keuze te maken. In het weekend langskomen is ook mogelijk, onze showroom is elke tweede zaterdag van de maand geopend.

Neem contact op! 

Heeft u de keuze gemaakt voor glasvezelbehang? Uwglasvezelbehanger.nl is specialist in wandafwerking en dus kunt u bij ons rekenen op glasvezelbehang een een afwerking van de juiste kwaliteit. Neem contact op om te weten hoe onze behangers u van dienst kunnen zijn!

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen door gebruik te maken van topproducten.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.