Behanger Utrecht

Woont u in de regio Utrecht en bent u op zoek naar een behanger? Van renovlies behang tot glasvezelbehang, bij ons vindt u altijd een professionele behanger in Utrecht die u helpt bij alle klussen op het gebied van behang. Onze behangers werken uitsluitend met materialen van hoogstaande kwaliteit en geven uw muren daarmee een strakke, nieuwe look. Meer weten over onze behangsoorten en de kosten? Lees verder of neem direct contact op.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een behanger Utrecht inschakelen?

Het is goed voor te stellen dat u een behanger uit de buurt wilt inhuren als u van plan bent uw muren te laten behangen. Een behanger uit de buurt betekent namelijk snellere service en makkelijke communicatie. Bij ons huurt u eenvoudig een behanger in Utrecht in voor al uw behangklussen! Heeft u nog advies nodig over welke behangsoort het beste aansluit bij uw wensen? Ook daar kunnen we u bij helpen! Onze behangers beschikken over jarenlange ervaring en verzorgen voor u de complete wandafwerking.

Welke soorten behang is er beschikbaar in Utrecht

Met behang kunt u de muren in uw huis eenvoudig een nieuwe en strakke uitstraling geven. Maar welke behangsoort past het beste bij uw wensen en uw woning? Als professionele behanger bieden wij een ruim assortiment aan en kunnen we u deskundig advies geven over alle soorten behang. Online kunt u een vrijblijvende prijsindicatie op maat vragen.

Kenmerkend aan glasvliesbehang is dat het helemaal egaal is, het materiaal bevat namelijk geen patroon. De vezels in het behang zijn zo samengeperst dat u met een laag glasvliesbehang een versteviging voor uw wand creëert. Naast extra stevigheid biedt dit behang ook bescherming tegen brand en eventuele scheurtjes in de muur.

Glasvezelbehang, ook wel glasweefselbehang genoemd, is een populair alternatief voor stucwerk, met name omdat het goedkoper is en sneller wordt aangebracht. Voor deze behangsoort heeft u de keuze uit verschillende diktes en motieven. Ook is glasvezelbehang overschilderbaar. Onze glasvezelbehangers zijn gespecialiseerd in dit behang en zorgen voor de complete wandafwerking bij u thuis.

Met renovlies behang kunt u muren renoveren die in een minder goede staat verkeren. Renovlies behang wordt gemaakt van samengeperste vezels, maar ook van papier, en daarom bent u met deze behangsoort verzekerd van extra stevigheid. Zowel binnen nieuwbouw- als renovatiewoningen kunt u de muren hiermee een strakke afwerking geven.

Ook met scanbehang zorgt u voor strak afgewerkte muren. Onze professionele behangers brengen het behang naadloos aan en laten geen oneffenheden achter. Handig is dat scanbehang gewoon overschilderbaar is, dus ook met een kleurtje zullen de muren er nog strak uit zien.

Wilt u het eindresultaat vooraf zien? Maak dan een afspraak in de showroom!

Bij de keuze voor de juiste behangsoort is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit die door verschillende behangers wordt geboden. Onze behangers maken dan ook uitsluitend gebruik van materiaal dat voldoet aan hoge kwaliteitsvoorwaarden, zodat u lang kunt genieten van uw afgewerkte muren. Om meer te weten over wat we voor u kunnen betekenen, kunt u altijd een offerte aanvragen of langskomen in onze showroom. U kunt ook direct een prijsindicatie opvragen!

Neem contact op! 

Wilt u liever direct antwoord op uw vraag? Dan kunt u online eenvoudig contact met ons opnemen. We zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Ook kunt u het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo