Renovlies nieuwbouw

Met renovliesbehang kunt u de wanden in uw nieuwbouwhuis een strakke afwerking geven. Dit type behang wordt vaak gekozen om de uitstraling van stucwerk na te maken en omdat het structuurloos is. Overweegt u renovliesbehang te kiezen voor uw nieuwbouwhuis? Lees dan vooral verder en laat het ons weten als u vragen heeft.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is renovlies? 

Renovlies bestaat uit samengeperste fijne vezels. Een andere naam die hiervoor wordt gebruikt is glasvezelbehang, maar een belangrijk kenmerk van renovliesbehang is dat er naast vezels ook papier in het behang wordt verwerkt. Renovlies wordt vaak ingezet om muren die in minder goede staat verkeren te renoveren, maar ook in nieuwbouw is renovlies bruikbaar in de wandafwerking.

Renovliesbehang vs glasvliesbehang 

Een alternatief voor renovliesbehang is glasvliesbehang, wat ook wordt gemaakt door het samenpersen van vezels. Glasvliesbehang bevat echter geen papier. Deze behangsoort is dan ook een aanrader als u stucwerk wilt nabootsen, maar wel verzekerd wilt zijn van een sterke wand. Het behang is namelijk nog sterker dan renovliesbehang, waardoor er bijvoorbeeld ook minder snel scheuren in uw wand ontstaan.

Waarom uw woning laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl? 

U kunt bij Uwglasvezelbehanger terecht als u op zoek bent naar kwalitatief behang voor uw nieuwbouwhuis. Onze behangers staan door heel Nederland voor u klaar. Bovendien gebruiken we alleen de beste materialen om uw muren in perfecte staat achter te laten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning, want wij zijn flexibel en u kunt rekenen op snelle en prettige communicatie.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

Weten aan welke prijzen u moet denken als het gaat om wandafwerking voor nieuwbouw? Daarvoor hebben wij een gratis tool, waarmee u volledig vrijblijvend een prijsindicatie kunt aanvragen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, waar u een duidelijk beeld kunt krijgen van onze behangsoorten en van het werk van onze behangers in Deventer en waar u al uw vragen kunt stellen aan onze productadviseurs. Maak direct uw afspraak! 

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo