Behangen vliesbehang

Bent u van plan om uw nieuwbouw- of renovatie woning te behangen met vliesbehang? Schakel voor deze klus onze vakmensen in! Wij brengen eenvoudig een strak vliesbehang aan op uw muren waar u jarenlang van kan genieten!

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is vliesbehang? 

Vliesbehang is een behangsoort die wordt gemaakt door het samenpersen van glasvezels. Dit type behang heeft, in tegenstelling tot glasvezelbehang, geen patroon, waardoor het een uitermate geschikt behang als alternatief voor stucwerk is. Bovendien heeft het behang een gladde uitstraling, zonder scheuren. Daarnaast is dit behang makkelijk te overschilderen. Uw muren zullen met dit type behang een prachtige uitstraling hebben en behouden vanwege de duurzame en hygiënische eigenschappen. Het is onder andere allergievrij en brandveilig. Geniet lang van mooie muren door ze te behangen met flexibel vliesbehang!

Waarom uw woning laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl? 

Door jarenlange ervaring zijn onze vakmensen uitermate geschikt om vliesbehang in uw woning aan te brengen. Ook hanteren wij een garantie op het afgeleverde werk. We werken alleen met de beste producten op de markt, namelijk ProGold. Dit is een A-merk van Sigma, een goede keuze om jarenlang plezier te hebben van uw behang! We zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! U kunt gerust contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft, onze werknemers staan graag voor u klaar met deskundig advies.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Benieuwd wat de kosten bedragen voor het behangen van vliesbehang in uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan met behulp van onze handige prijsindicatie tool. Nadat u uw wensen en gegevens heeft ingevuld, zullen wij zo snel mogelijk een mail sturen met bijgaand de prijsofferte. Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo