Behangen met vliesbehang

Glasvliesbehang behoort tot één van de mogelijkheden voor een mooie wandafwerking in uw woning. Het vliesbehang wordt gemaakt door het samenpersen van glasvezels en levert een volledig glad resultaat op. Het is hierdoor een uitstekend alternatief voor stucwerk! Bij Uwglasvezelbehanger.nl zorgen wij voor een kwalitatief en naadloos resultaat. Wilt u graag uw wanden laten behangen in uw nieuwbouwwoning of renovatie woning? Lees dan verder voor de voordelen van vliesbehang zijn en wat Uwglasvezelbehanger.nl voor u kan betekenen!

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom behangen met vliesbehang?

Behangen met vliesbehang heeft als voordeel dat het behang geen patroon heeft, in tegenstelling tot glasvezelbehang. Het zorgt voor een gladde wandafwerking en is toepasbaar op diverse ondergronden zoals gestucte of betonnen wanden, en gipskarton. Een ander belangrijk voordeel is dat vliesbehang scheuroverbruggend werkt, waardoor het kleine scheuren in de muur bedekt. Ons hoogwaardige vliesbehang is eenvoudig overschilderbaar en duurzaam, door de speciale impregneermiddelen die wij gebruiken om het behang sterk en flexibel te houden. Daarnaast is het behang allergievrij, brandveilig en vrij van schadelijke stoffen. Kenmerken waar wij achter staan! Lees hier meer over de voordelen van vliesbehang. 

Renovliesbehang vs glasvliesbehang 

Glasvliesbehang is een goed alternatief voor renovliesbehang (ook wel renovatievlies of fleecebehang genoemd). Waar glasvliesbehang volledig bestaat uit fijne vezels, wordt er in renovliesbehang ook papier verwerkt. Het is hierdoor minder sterk en kan leiden tot een grotere kans op scheurtjes in de wanden. Doordat in glasvliesbehang alleen vezels worden gebruikt, zorgt dit voor een sterk behang dat een goede bescherming biedt tegen scheurtjes. 

Wat kan Uwglasvezelbehanger.nl voor u betekenen? 

Kiest u voor een behang van Uwglasvezelbehanger.nl, dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste materialen op de markt, en daarom gebruiken wij ProGold van het A-merk Sigma. Bij Uwglasvezelbehanger.nl krijgt u altijd de topkwaliteit van 200 grams glasvliesbehang. U vindt ons door heel Nederland, en wij zorgen voor goed en snel contact en een flexibele planning. Vliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl staat voor een goede service en jarenlang plezier van uw wanden!

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar vliesbehang van Uwglasvezelbehanger.nl en wilt u meer informatie? Vraag dan hier vrijblijvend een prijsindicatie aan. U ontvangt van ons direct een verwachte berekening van de kosten in uw mailbox. Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo