Wandafwerking nieuwbouw

Na de oplevering van uw nieuwbouwwoning, is het van belang dat u gaat nadenken over de verdere afwerking van uw woning, zoals wandafwerking. Aangezien een groot deel van uw woning bestaat uit wanden, is het vanzelfsprekend dat u wilt dat uw wanden er strak uitzien. Om dit resultaat te kunnen bereiken, zouden wij u aan willen raden om uw wandafwerking over te laten aan een professioneel bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Gelukkig kunnen onze vakmannen u hierbij helpen. Aangezien zij al vele jaren ervaring hebben, en gebruik maken van de beste producten van Sigma Coatings en SPSS, bent u verzekerd van een prachtig resultaat!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten wandafwerking

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten wandafwerking. Waar u ook voor kiest, u krijgt altijd garantie op al onze wandafwerkingen. Bent u er al uit wat voor wandafwerking u wilt in uw nieuwbouwwoning? Glasvliesbehang of glasvezelbehang? Het verschil tussen deze twee soorten afwerkingen zit in de structuur. Glasvliesbehang is totaal egaal, waardoor uw wanden er strak uit zullen zien. Glasvliesbehang is dan ook een goed, en voordelig, alternatief voor stucwerk. Glasvezelbehang daarentegen, bestaat uit een wat grovere structuur.

Zowel glasvliesbehang als glasvezelbehang kunt u aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Naast het feit dat glasvliesbehang te verkrijgen is in verschillende soorten, kunt u ook de kleur zelf bepalen. Voor glasvezelbehang geldt hetzelfde. De verschillende soorten van dit behang kunnen ook geverfd worden in een kleur naar keuze.

Showroom

Wilt u de verschillende soorten wandafwerking eens in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. Naast het feit dat u de gelegenheid heeft om de wandafwerkingen eens ‘live’ te aanschouwen, zal een van onze medewerkers met u meekijken en uw vragen beantwoorden. Indien u interesse heeft om langs te komen bij onze showroom, zouden we u willen vragen om wel van tevoren even een afspraak te maken. Zo kunnen we rekening houden met uw komst.

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  VivafloorsSigma CoatingsProGoldmFLORArturo