Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het afwerken van groene dakplaten, zoals je die tegenkomt op zolder, vergt meer handelingen dan het afwerken van de andere muren in uw huis. Dat betekent dat het een iets grotere uitdaging vormt, en laten we daar nou net van houden.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze calculator, of maak een afspraak in onze showroom. Hier kunnen wij de mogelijkheden bespreken voor de afwerking van uw woning.

Onze werkwijze met groene dakplaten

Onze aanpak is afhankelijk van het type dakplaten en kan dus per project licht afwijken. Groene dakplaten vergen extra stappen in de voorbereiding en laten zich niet zomaar afwerken. We beginnen door de dakplaten te prepareren. Dit doen we door de platen te behandelen met reinigingsmiddelen. Hierdoor hecht het door u gekozen behang of de bedekking beter. In sommige gevallen plaatsen we een dunne gipsplaat voor de dakplaat. We passen daarmee onze werkwijze op uw situatie aan, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Als de dakplaten eenmaal klaar zijn voor de afwerking, komt ons vakmanschap als schilder en behanger om de hoek kijken. Zodra u het soort glasvliesbehang of glasvezelbehang en de juiste kleur heeft gekozen, zien wij erop toe dat enkel de beste materialen worden gebruikt. Op die manier creëren we samen met u de perfecte ambiance voor uw zolder. Of deze nou wordt gebruikt als slaapkamer, studeerplek of opslagruimte.

Ontvang een prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten voor de afwerking van groene dakplaten? Vraag een prijsindicatie aan of neem contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bereken hier uw prijsindicatie

Gepubliceerd op 03-05-2018

Waarom bij Uwglasvezelbehanger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met behangen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw wanden na enkele jaren hun uitstraling verliezen.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze wandafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.